Betegklubok jelentkezését várják

www.rakgyogyitas.hu hirdetés- és reklámmentes betegtájékoztató oldal az ország egész területéről várja a rákbetegeket és hozzátartozóikat segítő szervezetek, betegklubok jelentkezését, amelyeknek országos adatbázisában térítésmentes megjelenési lehetőséget biztosít.

A Tűzmadár Alapítvány által alapított, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) és a Magyar Pszichoonkológiai Társaság (MPOT) szakmai partnerségével működő www.rakgyogyitas.hu oldal országos térképes adatbázisában a portál indulása óta megyénkénti bontásban megtalálhatók többek között az onkológiai osztályok, a tüdőszűrő állomások, a nőgyógyászati szűrést biztosító vizsgálóhelyek, a rákbetegeket segítő alapítványok, betegszervezetek, betegklubok és hospice ellátást nyújtó szolgálatok elérhetőségei. A szerkesztőség az adatok karbantartásához, frissítéséhez, az adatbázis minél teljesebbé tételéhez kér együttműködést valamennyi érintett szervezettől.

A www.rakgyogyitas.hu kiáll a reklámoktól mentes betegtájékoztatás fontossága mellett, ezért a daganatos betegek közösségei, segítő szervezetei számára is ingyenesen biztosít megjelenési lehetőséget. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság szakértői egy év alatt több mint félezer olvasói levelet válaszoltak meg, ám az interaktivitás mellett fontosnak tartják, hogy a betegek és családtagjaik saját lakhelyük közelében személyesen is rátaláljanak azokra a segítő szervezetekre, sorstársközösségekre, amelyek támaszt nyújthatnak, erőt adhatnak számukra a betegséggel való megküzdésben.

A jelentkezéseket, adatmódosítási kéréseket a rakgyogyitas@gmail.com címen fogadják.

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top