Bodrogi Gyula prosztataszűrésre invitál

Szeptember 13-án rendezik meg Budapesten az országos Prosztata Szűrő Napot, amelyre minél több férfit elvárnak. A mozgósításban neves közreműködők, többek között Bodrogi Gyula és Fábry Sándor is szerepet vállaltak, hogy meggyőzzék férfitársaikat: akkor is el kell menni a néhány perces vizsgálatra, ha épp nem fáj semmi.

A szeptember 13-i városligeti prosztatanap 9 órakor kezdődik, majd dr. Falus Ferenc országos tisztifőorvos és prof. dr. Farkas László, a MUT elnöke a rendezvény megnyitásaként személyesen kíséri a szűrősátorba az első szűrésre jelentkező urat. A vizsgálat után minden résztvevőt meghívnak egy korsó sörre.

Farkas László a prosztatabetegségek hazai előfordulásáról tart előadást, majd prof. dr. Romics Imre, a SOTE Urológiai Klinikájának igazgatója a prosztata leggyakoribb betegségeinek gyógymódjairól és a legújabb kutatási eredményekről számol be. A tudomány után Fábry Sándor veszi át a stafétát, a humorista a civil férfiak tapasztalatairól ad számot. A szórakoztató programokat Heilig Gábor és együttesének fellépése, majd klasszikus kabarétréfák felidézése és további zenés programok követik.

A részletes programról és a vidéki helyszínekről a www.rakgyogyitas.hu portál számol be, ahol Bodrogi Gyula videoüzenete is látható.

Top