Egészséges és rákbeteg önkénteseket is várnak

Olyan önkéntes segítőket – köztük akár egykori rákbetegeket – vár a Tűzmadár Alapítvány, akik szívesen részt vennének a daganatos betegséggel szembenézőknek való támaszadásban. Akik erőt és elszántságot éreznek magukban, május elejétől egy 60 órás ingyenes tréningen sajátíthatják el a legfontosabb tudnivalókat.

A Tűzmadár Alapítvány működésében jelentős szerepet szánnak az önkéntes segítőknek, ezért a felkészítő tréningre azok jelentkezését várják, akik szabadidejüket áldoznák a rákbetegek és családtagjaik megsegítésére, támogatására, s jelenlétükkel, szeretetükkel, felkészültségükkel segítenének a legnehezebb időszakokban is.

A budapesti önkéntes képzésre volt rákbetegeket is várnak. Az ő jelentkezésük feltétele, hogy legalább egy éve túl legyenek az onkológiai kezeléseken.

A 60 órás tréning onkológiai, pszichológiai, kommunikációs elemekből épül fel, a részvétel ingyenes, az elvégzését oklevéllel igazolják. A képzés első harmadának időpontjai: május 7., május 21., június 4. (péntek 10.00–16.00 óra).

A jelentkezéseket a (06-30) 478-29-58-as telefonszámon vagy az mrohanszky@laszlokorhaz.hu email címen várják.

Kap csolódó cikkek:
Önkénteseket vár a hospice mozgalom
Cimborákat várnak a rákbeteg gyerekek
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni

Top