Előadás betegeknek: kemoterápia és új gyógymódok szerepe

Az emésztőszervi daganatos betegekért dolgozó Gyógyulj Velünk Egyesület november 28-i, mindenki előtt nyitott fórumán prof. dr. Bodoky György, a Szent István és Szent László Kórház onkológiai centrumvezető főorvosa tart előadást a kemoterápia szerepéről, az új gyógymódok elérhetőségéről és jelentőségéről.

A klubnapra november 28-án 14:30-tól minden daganatos beteget és érdeklődőt várnak, függetlenül attól, hogy melyik intézményben zajlik a kezelése, hol folynak a kontrollvizsgálatai. Az ingyenes rendezvénynek a Szent László Kórház 19-es pavilonja ad otthont: 1097 Budapest, Albert Flórián (korábban: Gyáli) út 5-7., a Nagyvárad téri metró megállótól néhány perc sétára. A szervezők mindenkinek ajánlják a részvételt, akik az onkológia falain kívül is szeretnének első kézből informálódni, s felkészültebben részt venni saját maguk terápiájában, gyógyulásában.

A rendezvényről és a Gyógyulj Velünk Egyesület más programjairól bővebb felvilágosítás dr. Udvari László szervezőtől (0620) 455-4739, drudvaril@t-online.hu és Szép Krisztina egyesületi titkártól (0630) 922-7797, gyvegyesulet@mail.com kapható.

Kapcsolódó cikkek:
Beszélne egy sorstárssal? Itt a telefonszáma!
Egy rákbeteg legdrágább kincse az ideje!

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top