Februárban is találkoznak a Harcosok Klubja tagjai

A Harcosok Klubja a tüdőrákkal vívott harcban egymással sorközösséget vállaló emberekből álló, támogató betegcsoport, amely rendszeres programokkal, klubtalálkozókkal, tapasztalatcserével, szakmai előadásokkal segíti tagjait abban, hogy azok a legeredményesebben nézhessenek szembe a betegséggel. Február végén ismét klubtalálkozóra várják az érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság által közösen működtetett klubban tapasztalt orvosok és hiteles szakemberek segítenek eligazodni a betegségben, a lehetséges gyógyuláshoz vezető úton. A klubban lehetőség nyílik a betegtársakkal való találkozásra, a tapasztalatok cseréjére, a hasonló betegséggel küzdő betegtársak példája erőt adhat a kórral való megküzdés mindennapi terheinek elviselésében.

A Harcosok Klubja következő rendezvényét 2012. február 28-án 14 órakor tartják a fővárosi Parlament Kávézóban. Helyszín: Budapest, V. kerület, Vértanúk tere 1.

A februári rendezvény előadói:
prof. dr. Simon Tamás, a Magyar Rákellenes Liga elnöke
dr. Székely Ildikó, Orvosi Minőségbiztosítási és Ellenőrzési Igazgatóság – előadás a rokkantsági nyugdíjbesorolások változásairól
dr. Riskó Ágnes onkopszichológus
dr. Kovács Gábor tüdőgyógyász
dr. Bogos Krisztina tüdőgyógyász

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a szervezők előzetes regisztrációt kérnek az érdeklődőktől. Jelentkezni telefonon a 06-1-438-0814 vagy a 06-30-446-9028-as telefonszámokon lehet 9-17 óra között, levélben a Magyar Rákellenes Liga, 1057 Budapest, Pf. 7. címen vagy az info@rakellenesliga.hu e-mail címen várják a regisztrációt.

Kapcsolódó cikkek:

Megalakult a tüdőrák elleni Harcosok Klubja
Harcosok Klubja: közös küzdelem a tüdőrákkal szemben
Tüdőrák: mikor lesz már legyőzhető?
Tüdőrák: tiltakozás és gyógyítás
A nőknek is joguk lett a tüdőrákhoz
Mindenféle füst megviseli a tüdőt
A light cigi is erős méreg
Egyre fiatalabbak a tüdőrákosok, több a nőbeteg
A tüdőrák fajtái és típusai
Új gyógymódok, célzott biológiai kezelések tüdőrákban

Top