Fókuszban a karácsonyi készülődés a Szent János Kórház klubjában

A fővárosi Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházaiban működő sorstársközösség soron következő találkozója a karácsonyi készülődés és a jegyében zajlik, s napirendre kerül a kórházban kezelt, egyedülálló betegek karácsony előtti megajándékozása is.

A következő „E” Klub találkozót 2011. november 16-ra hirdették meg a szervezők. A találkozónak 15 és 18 óra között a Szent János Kórház előadóterme (XII. kerület, Diós árok 1-3.) ad otthont. A hagyományoknak megfelelően, az év vége közeledtével a karácsonyi előkészületek lesznek a találkozó fő program elemei.

A résztvevők Török Kati irányításával szebbnél-szebb ajándékokat készíthetnek. A szervezők mások ötleteire is nyitottak: azt kérik, hogy akinek közösen megvalósítható ajándékkészítési ötlete van, az a találkozó előtt szerezze be az elkészítésükhöz szükséges eszközöket (maximum 2 ezer forint értékben, amit számla ellenében a közösség utólag megtérít).

A klubrendezvényen megbeszélik a kórház krónikus belgyógyászatán fekvő idős, egyedülálló betegek karácsony előtti megajándékozásának részleteit is.

A fővárosi Szent János Kórházban 15 éve működik az “E” Klub, amelybe elsősorban emlőrákot túlélt asszonyok járnak, de – miként azt a novemberi program is jelzi – a közösség mások előtt is nyitott.

Kapcsolódó cikkek:
Fókuszban a tüdőrák a Szent János Kórház klubjában


Kirándulást szerveztek a mellrákos sorstársaknak
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben

Top