Hogyan lehet leszokni a dohányzásról?

A Help – a dohányfüstmentes életért program rajzpályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára. A pályázat témája: Szerinted hogyan lehet leszokni a dohányzásról?

A pályázat kiírói olyan képeket várnak, amelyek azt jelenítik meg, miért is lenne jó, ha a fiatalok környezetében élők leszoknának a dohányzásról. Azt kérik a diákoktól, meséljék el egy színes festményen, hogy a szüleik, ismerőseik vagy barátaik hogyan tették le a cigarettát. Emellett szívesen fogadnak akár leszokást segítő vicces tippeket is, a lényeg az ötletesség, a kreativitás. A technika sincs megszabva, készülhet a kép temperával, zsírkrétával, ceruzával, de akár számítógéppel is. Álló formátumú, A/4-es méretű (210×297 mm) képeket várnak, számítógépes alkotás esetén pedig A1-es méretű 300dpi felbontású munkákkal lehet nevezni.

A pályázat akkor érvényes, ha azt postai úton és e-mailben (szkennelve vagy lefotózva) is beküldték. Cím: Próbakő Kommunikáció, 1025 Budapest, Törökvész út 3./a., info@probako.hu.

A 3 legjobb kép készítőjének iskolájába a Help stábja személyesen is ellátogat. A 10 döntős alkotást nagy méretben kiállítják Budapesten a Múzeumok éjszakáján a Help Street Art rendezvényén, 2010. június 19-én. A pályázatok beérkezési határideje: 2010. június 1.

Kapcsolódó cikkek:
Perelhetik a light cigaretták gyártóit
SOS segítség, hogy ne füstöljön tovább
Egyre fiatalabbak a tüdõrákosok, több a nõbeteg
Miért nem érdeklik a dohányosokat a tragédiák?

Top