Idén is vakációzhatnak a rákbeteg gyerekek

A daganatos betegséggel küzdő gyerekeknek idén is lehetőséget biztosítanak a Bátor Táborban arra, hogy társaikkal együtt tölthessenek el egy felhőtlen nyaralást. A táborokba nemcsak a gyerekek jelentkezését várják, hanem olyan segítőkét is, akik önkéntesként vállalják, hogy együtt lesznek a gyerekekkel.

A gyerekek orvosaikon keresztül jelentkezhetnek február 20-tól április 5-ig a Heves megyei Hatvanban megrendezendő nyári táborokba, az önkéntesek felajánlkozását március 2-ig várják a www.batortabor.hu oldalon. Náluk azért szűkebb a határidő, mert számukra egy elbeszélgetést, majd felkészítő tanfolyamot is szerveznek.

A kisebbeket kölyöktáborba, a nagyobbakat kamasztáborba várják, a gyerek számára a vakáció ingyenes. A klasszikus táborozások mellett még a tavasszal lehetőség nyílik arra, hogy az onkológiai beteg gyerekek testvéreikkel együtt vegyenek részt egy hatvani vakáción, az ősszel pedig családi nyaralásokat is szerveznek. A rákbeteg gyerekek mellett a cukorbeteg és a krónikus ízületi bántalmaktól szenvedő fiatalokat is önálló táborba várják Hatvanba.

Kapcsolódó cikkek:
Cimborákat várnak a rákbeteg gyerekek
Gyerekeket fenyegetõ tumorok

Top