Jótékonysági est a Zala megyei rákbetegekért

A zalaegerszegi zsinagógában rendeznek jótékonysági koncertet december 4-én, a bevétel az onkológiai betegek ellátását szolgálja.

A december 4-én 18 órakor kezdődő koncerten a szombathelyi Mirage Salon Quartett lép fel, jegyek a helyszínen, az onkológiai osztályon és a zalaegerszegi kórház PR irodájában is válthatók.

A közelmúltban is rendeztek jótékonysági eseményt. Amint arról a zaol.hu beszámolt, az Akarattal és Hittel Alapítványt a gyógyult betegek és a Zala Megyei Kórház Onkológiai Osztályának munkatársai hoztak létre az osztály fejlesztéséért. A korábbi esten a Mike Skopil Quartett zenélt.

Dr. Máhr Károly, az onkológiai osztály megbízott osztályvezető főorvosa a célkitűzésekről elmondta: rövid távú terveik közé tartozik az osztály felszereltségének javítása, a betegellátás színvonalát emelő eszközök beszerzése, s a munkatársak képzése. Szükség van többek között egy új EKG-készülékre, kicserélnék az elavult súly- és magasságmérőket, a kúra ambulanciára pedig – ahol néhány órás kezelések zajlanak – új, modern székeket szeretnének venni a betegeknek. Ezenkívül minden kórterembe televíziót tennének, hogy a betegek figyelmét lekösse a műsor, míg 48 órán át vagy még hosszabb ideig tart az infúziós kezelés.

Kapcsolódó cikkek:
Klinikai gyógyszervizsgálatok a betegek bevonásával Zalaegerszegen is

Cimkék
Top