Jótékonysági naptárral a daganatos betegekért

Az egyik tévécsatorna Angyal Vagyok online versenyének döntősei jótékonysági naptárfotózáson vettek részt. A naptárak eladásából befolyt összeg felét a Magyar Rákellenes Liga kapja, míg másik felét a csatorna ajánlja fel a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztálya számára.

A tévécsatorna saját gyártású Angyal Vagyok online verseny döntősei a Magyar Rákellenes Liga jótékonysági felkérése nyomán vettek részt a naptár elkészítésében. Az elkészült 1000 darab kalendáriumot online aukció keretein belül értékesítik. Az eladásból befolyt összeggel a Magyar Rákellenes Ligát és a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztályát támogatják.

Az adományt a Magyar Rákellenes Liga a 23. jótékonysági Bábszínházi előadás megszervezésére fordítja, amelyen 400, a rákbetegséggel még küzdő és már gyógyult gyermeknek szerez örömet. A Magyar Rákellenes Liga 1990-es megalakulása óta több mint 20 éve támogatja a hazai betegeket a rák elleni harcban.

A tévécsatorna és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány kapcsolata nem új keletű, hiszen a csatorna már több ízben segítette a Heim Pál Kórház kis betegeit. Legutóbb a televízió által szervezett Angyal Vagyok online verseny győztes Angyalai személyesen vittek ajándékokat a beteg gyerekeknek, valamint a kábelcsatorna által felajánlott orvosi eszközöket.

A naptárakra 2012. január 7-től lehet licitálni.

Kapcsolódó cikkek:
Rákos gyerekek: a legkisebbek is taníthatnak küzdelemre
Rákos gyerekek az onkológián: nem éveket, életet!
A legfőbb rákellenes eredmények 2011-ben
A rák nem egyenlő a halálos betegséggel

Top