Klubnap emlőrákos asszonyoknak

Tavaszköszöntő összejövetelre invitálják a HER2 emlőrákos nőket a fővárosba. A rendezvényen a mellrák gyógyítása, a rákbetegek helyes étrendje és az emlőműtéten átesett nők testképének megváltozása is napirendre kerül.

Az összejövetelnek március 8-án 15 órától a Tolnay Klári Színházterem ad otthont Budapesten, az Arany János utca 10. szám alatt. A programot Kovács Zsuzsa, a HER2 Betegklub háziasszonya nyitja meg, majd dr. Vasváry Artúrné, a Magyar Rákellenes Liga korábbi és prof. dr. Simon Tamás, a szervezet jelenlegi elnöke köszönti a résztvevőket.

Az előadások sorában dr. Szentmártoni Gyöngyvér klinikai onkológus az emlőrák kezelésében a HER2 státusz meghatározásáról és annak fontosságáról beszél. Henter Izabella dietetikus szakember a méregtelenítéssel összefüggésben oszt meg praktikus információkat a jelenlévőkkel. A klubnapon lesz szó a testkép operációt követő megváltozásáról is, s olyan trükkökről, amelyekkel ezt a magabiztos közérzet érdekében ellensúlyozni lehet.

A szervezők a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt előzetes bejelentkezést kérnek a (1) 438-0814-es vagy (1) 335-0338-as telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek:
Az emlõrák terápiája
A HER2-pozitív emlõrák és célzott kezelése
Emlõrákos asszonyok vallanak kálváriájukról
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top