Közösen készülnek az ünnepekre a mellrákos asszonyok

Az onkológus és a mentőszolgálat szóvivőjének előadása a szakmaiságról, a meghirdetett mézeskalács-sütő verseny és a közös éneklés az ünnepi hangulatról gondoskodik

a december elejére meghirdetett HER2 Betegklub téli klubnapján.

A rendezvényen a HER2-pozitív és HER2-negatív emlőrák célzott kezeléséről dr. Szentmártoni Gyöngyvér onkológus tart előadást, a rendezvényre meghívták dr. Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét is, aki pedig a téli balesetek megelőzéséről osztja meg gondolatait, a Magyar Rákellenes Liga évértékelése és visszatekintése is napirendre kerül.

A szervezők előadóként számítanak Sebestyén Márta népdalénekesre, aki nemcsak önmaga fog dalolni, de közös karácsonyi éneklésre buzdítja majd a jelenlévőket is. A mézeskalácssütő versenyre is bárki nevezhet, aki a klubnapra elhozza alkotását, a mézeskalácsokat egy mestercukrász segítségével fogják értékelni.

A klubfoglalkozás az internethasználatról, a világháló előnyeiről és veszélyeiről szól ez alkalommal, s kézműves foglalkozáson is részt lehet venni.

A december 8-án 15 órakor kezdődő sorstársi összejövetelnek Budapesten az Arany 10 rendezvényház Tolnay Klári színházterme ad otthont (VI. kerület, Arany János utca 10.). A rendezvény ingyenes, ám a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a szervezők azt kérik, az érdeklődők jelezzék részvételi szándékukat a (06-1) 438-0814 vagy (06-1) 335-0338 telefonszámok valamelyikén, esetleg a brigitta.simko@daylightmedia.hu címen.

Kapcsolódó cikkek:
Emlõrák: hogyan tovább a terápiák után?
Emlõrákos asszonyok vallanak kálváriájukról
Emlõrák: célzott biológiai kezelések
Az emlõrák kockázati faktorai
Emlõrák: mielõbb felfedezni, hamar mûteni
Halász Judit és a mellrák: nem feledett életöröm
Sebészet: a szike elvette, a szike visszaadja?

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top