Márciusban is klubnapra várja a sorstársakat a Gyógyulj Velünk Egyesület

Az emésztő-szervrendszeri daganatos betegek érdekvédelmi szervezeteként és sorstársközösségeként életre hívott Gyógyulj Velünk Egyesület márciusi találkozóján többek között a reklámokban kínált rákgyógyítási csodaszerekről, a tudatos tájékozódás lehetőségeiről is szó esik. 

A szervezet 2013-ban minden hónap utolsó keddjén 14:30 órai kezdettel szervezi meg egyesületi napjait. Minden alkalom egy-egy érdekes és hasznos előadással, majd annak megvitatásával, megbeszélésével kezdődik. Ezt követően az egyesület elnöksége és aktív tagjai számolnak be az egyesület működéséről, további terveiről, az elért eredményekről, a sürgős tennivalókról.

A márciusi egyesületi napot 2013. március 26-án kedden délután tartják a Tűzmadár házban. (1097 Budapest Gyáli út 5-7. 1-es pavilon), ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az ehavi kiemelt téma: Cikkek és cikknek látszó írások, a manipuláció technikái. Tájékozódás és kommentárok a médiában és a reklámokban kínált rákgyógyítási csodaszerekről és gyógyítókról. A klubnap meghívott előadója B. Papp László, egészségügyi szakújságíró, a Rákgyógyítás országos magazin szerkesztője, az egyesület szóvivője.
 
A program felől dr. Udvari Lászlónál (tel.:0620-455-4739, email: drudvaril@t-online.hu) és Vicze Erikánál (0630-922-7797, email: titkar@gyve.hu) lehet érdeklődni.

Kapcsolódó cikkek:
Egy rákbeteg legdrágább kincse az ideje!
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben
Kockázatos csodaszerek: drágán árult remények
Nem szabad mindent készpénznek venni
Veszélyesek lehetnek a csodaszerek
Gyógyszerek és termékek recept nélkül, de nem kockázat nélkül!

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top