Továbbképzés betegeknek: urológiai daganatok és kezelésük

A vesedaganatokról, a hólyagrákról, a prosztatarákról és az urológiai daganatos betegségek kezelési lehetőségeiről is részletesen informálódhatnak az érdeklődők a Gyógyulj Velünk Egyesület soron következő egyesületi napján.

Dr. Bőde Imre, a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház urológus-onkológusa tart előadást az uroonkológiai betegségekről, a betegek gyógyításának, illetve a betegség kordában tartásának sebészi, onkológiai és sugárterápiás eszközeiről. A szakmai előadás végén a résztvevők számára lehetőség nyílik arra, hogy feltegyék kérdéseiket, megvitassák dilemmáikat a szakemberrel.

A Gyógyulj Velünk Egyesület eredetileg az emésztőszervi daganatos betegek képviseletére és szolgálatára jött létre, ám az országosan egyre ismertebbé váló civil szervezetnél más betegségtípusok felkarolására is igény mutatkozott, ezért indították el 2014-ben az urológiai tagozatot is, s ezért időről-időre napirendre kerülnek az urológiai daganatos betegeket érintő témák is a betegszervezet rendezvényein.

Top