Tréningek rákbetegeknek: hogy élhetünk együtt a rákkal?

A Tűzmadár Ház foglalkozásai egyaránt nyitottak minden daganatos beteg számára, függetlenül a lakóhelyétől, s hogy melyik intézményben zajlik az onkológiai kezelése vagy hová jár vissza kontrollvizsgálatra.

A csoportos foglalkozások sorában június 21-én indul, majd hétfőnként 14 és 16 óra között 8 héten át tart az Életélmény-tréning, amely egy jól felépített stresszkezelő programon keresztül az éber figyelem, a meditáció, speciális légzés és relaxáció elsajátításával teszi lehetővé a mindennapokban az energiát elszívó feszültség kontrollálását, mérséklését.

Ugyancsak relaxációra épül, az érzelmek feldolgozását és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását szolgálja a Simonton-tréning, amelyet július 1-től 10+1 alkalommal, csütörtökönként 9.30 és 11.30 között tartanak. Élményes együttlétet ígér a körtánc is, amelyet június 11-én és 25-én pénteken 16 és 18 óra között hirdetnek, s amely a közösség erejével igyekszik a szorongásoktól megszabadítani, s megélni a fesztelenség és a felszabadult öröm sokak által oly régen megtapasztalt érzését.

Kapcsolódó cikkek:
Tûzmadár Ház: gyógytorna, tréningek, közösség
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben
Csillapítani a fájdalmat, leküzdeni a szorongást
Nem lemondani a mindennapi örömökrõl

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top