Tüdőrák: testi harcok és lelki egészség

A Magyar Tüdőgyógyász Társaság szakmai támogatásával működő betegklub február 4-én ismét összejövetelt szervez a tüdőrákos betegeknek és érintett családtagoknak a Harcosok Klubjában.

A Harcosok Klubja egy hely, ahol mindent megtudhat a tüdőrák lehetséges terápiáiról, s mindarról, ami a kórházi kezelések mellett még segíthet a tüdőrákkal vívott harcban. A Magyar Tüdőgyógyász Társaság és a Magyar Rákellenes Liga által működtetett betegklubban tapasztalt orvosok és hiteles szakemberek segítenek eligazodni az egészségügy útvesztőiben.

A 2016. február 4-én, csütörtökön 14 órakor kezdődő találkozáson köszöntőt mond dr. Bogos Krisztina főorvos, a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Onkopulmonológiai Szekciójának elnöke és dr. Demeter Jolán, a Magyar Rákellenes Liga elnöke. A betegekkel való beszélgetést dr. Tóth Krisztina az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet főorvosa moderálja, majd előadást tart prof. dr. Falus András, a Semmelweis Egyetem Genetikai, Sejt- és Immunbiológiai Intézet professzora “Testi harcaink és lelki egészségünk” címmel.

A rendezvény ingyenes, de a szervezők előzetes regisztrációt kérnek a 061 438-0814 vagy a 0630 446-9028 telefonszámon, az info@daylightmedia.hu címen.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top