Tűzmadár Ünnep a rák elleni összefogás jegyében

Meditációval, virágültetéssel, író-olvasó találkozóval várják a betegtársakat és az érdeklődőket a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából a Tűzmadár Házban megrendezett Tűzmadár Ünnepre.


A Tűzmadár Alapítvány szervezésében 2013. április 10-én rendezi meg az immár hagyományosnak számító Tűzmadár Ünnepet, ahol évről-évre betegek és egészségesek együtt ünneplik életet, az emberi erőfeszítést, a remény és a szeretet erejét, az újrakezdés, újjászületés lehetőségét, a gyógyítók és gyógyulók kitartását.
 
A Nemzeti Rákellenes Nap egy különleges ünnep, amely az életről szól. Minden évben egyszer arra hívja fel a figyelmet, milyen sok élet lenne megmenthető. Ha sokkal nagyobb hangsúlyt helyeznénk a megelőzésre, komolyabban vennénk a szűrővizsgálatok fontosságát, és – egészségesen, vagy már betegen – igénybe vennénk azokat a szolgáltatásokat, lehetőségeket, amelyek segíthetnének egészségünk megőrzésében, a betegséggel való megküzdésben, a gyógyulásban.

A Tűzmadár Ünnep programja:
–  12:30 Regisztráció
–  13:00 Szeretet meditáció
–  13:30 A változás és a remény virágai – közös virágültetés a Tűzmadár Kertben (Ha megteheti, hozzon magával egy virágpalántát vagy kerti virágot!)
–  14:00 “Sosemvolt Toscana”, “Vár rád Toscana” – Beszélgetés Nagy Bandó Andrással
A rendezvény végén Nagy Bandó András könyv dedikációt tart.
– 15:00 Kötetlen beszélgetés, együttlét

A rendezvény helyszíne: Tűzmadár Ház, Szent László Kórház 1. pavilon (1097 Budapest, Gyáli út 5-7.)

A szervezők 2013. április 8-ig kérik jelezni a részvételi szándékot a 06-30-478-2958-as telefonszámon, személyesen a Tűzmadár Házban az info@tuzmadaralapitvany.hu e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek:
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben
A betegséggel lélekben is meg kell küzdeni

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top