Egyéni konzultáció és tréningek a Tűzmadár Házban

Onkopszichológus, dietetikus, gyógytornász, sorstárs segítők is segítenek a daganatos betegséggel való megküzdésben a Tűzmadár Házban, függetlenül attól, kit hol kezelnek az országban.

Júliusban még zajlanak a csoportfoglalkozások a fővárosi Tűzmadár Házban, ahol az augusztusi szünet után szeptembertől ismét számos pszichológiai és fizikai segítséget jelentő foglalkozásra és rendezvényre várják a daganatos betegeket, akik számára minden szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe.

A Tűzmadár Ház Budapesten a IX. kerületben, a Gyáli úton, a Szent László Kórház 1-es pavilonjában működik, ám a fővárosból és az ország bármelyik részéből egyaránt fogadja a betegeket, függetlenül attól, hogy betegségük milyen stádiumú és melyik kórházban vagy klinikán zajlik a kezelésük vagy hová járnak kontrollvizsgálatra.

Az onkológiai kezelések közötti és a terápia utáni életet segíteni hivatott civil támogató központ az elmúlt években sokféle programot indított már, szorongáscsökkentő tréningeket éppúgy biztosított a betegeknek, mint táncházat vagy művészetterápiás csoportot, s a daganatos betegek mellett a családtagok számára is van lehetőség bekapcsolódásra. Az aktuálisan elérhető programokról a www.tuzmadaralapitvany.hu oldalon, telefonon a (0630) 478-2958 telefonszámon adnak felvilágosítást.

Kapcsolódó cikkek:
Rákpszichológia: nemcsak a test, a lélek is sajog
Csillapítani a fájdalmat, leküzdeni a szorongást
Tűzmadár Ház: segítsük a lelkünket is gyógyulni!

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top