Indul az év! Programok a daganatos betegeknek

Salgótarjánban már december elején meghirdették a rákbetegeket és családtagokat célzó helyi közösségi programokat, amelyek sorában filmvetítés, stresszoldó tréning és közös torna egyaránt szerepel.

Salgótarjánban január 9-től minden csütörtökön 16 órától a József Attila Művelődési Központ klubtermében “Meridián torna” nyak-váll-hát gyógytornával kiegészítve várja az érdeklődőket, előtte pedig 15.30-tól információs tanácsadás igénybevételére is van lehetőség.

Január 20-án a Civil Közösségi Központban 14 órától a stresszoldó klub következő foglalkozására kerül sor, amelynek címe: “utam a ráktól – a halál kapuján át – a valódi gyógyulásig.”

Január 21-én 16 órától az “Egy igaz nő története” című dokumentumfilmet vetítik le a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban, a 25 perces film után pedig kerekasztal beszélgetés lesz a HPV vírusról és a méhnyakrákról.

A Magyar Rákellenes Liga salgótarjáni alapszervezete információs és segítő szolgálatának önkéntesei – a programoktól függetlenül – minden kedden és csütörtökön 9-től 11 óráig érhetők el a Szent Lázár Megyei Kórház onkológiai osztályán.

Kapcsolódó cikkek:
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben
Nem lemondani a mindennapi örömökről

Civilek: sorstárskapcsolatok és érdekképviselet

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top