Jogi nyilatkozat

1. A Daganatoserek.hu honlap oldalain megtalálható tájékoztatók, leírások, esetismertetések kizárólag az ismeretterjesztés célját, a közérthető leírások az orvos-beteg kapcsolat javítását szolgálják. A daganatos betegségek diagnózisa és kezelése számos tényező figyelembevételével történő komplex szakorvosi feladat.

– A cikkek nem alkalmasak diagnózis felállítására.
– A cikkek nem alkalmasak a kilátásba helyezett vagy éppen zajló terápia bárminemű befolyásolására.
– Sem az általános tájékoztatók, sem a konkrét olvasói levelekre adott válaszok nem helyettesíthetnek személyes orvosi vizsgálatot, konzultációt.

Az oldalon megjelenő információk felhasználásából, esetleges félreértelmezéséből eredő egészségügyi vagy anyagi kárért a Kiadó nem vállal felelősséget.

2. A Daganatoserek.hu honlap nem kezel adatokat látogatóiról. Amennyiben egy olvasói levélben azonosításra alkalmas adatok (név, cím, munkahely, stb.) szerepel, azokat töröljük. Az orvosi válaszok minden esetben a kérdés szerepeltetésével, mindenki számára hozzáférhető módon kerül fel a honlapra, viszont a honlap kiadója gondoskodik a kérdések anonimizálásáról. A kérdésekre adott szakorvosi válaszok ugyancsak ismeretterjesztő célt szolgálnak, arra egészségügyi döntést alapozni nem lehet. A rovat konkrét kérdések célzott megválaszolását vállalja fel, komplett betegdokumentáció értékelését vagy szakorvosi másodvélemény, terápiás javaslat adását nem vállalja fel.

3. A Rákgyógyítás.hu portál oldalait a Felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi céllal felhasználni.

4. A webhely logója, grafikája, képe nem másolható és nem továbbítható a honlap Kiadójának előzetes írásbeli engedélye nélkül.

5. A Kiadó kizárja felelősségét a honlapon található linkekkel kapcsolt honlapok tartalmáért.

6. A honlapon szereplő cikkek, információk idézhetők, átvehetők, de csak hivatkozás feltüntetésével, az eredeti cikk belinkelésével.

Top