Rákbetegek családtagjainak szerveznek tréninget

Daganatos betegek hozzátartozóinak, ápolóinak szerveznek csoportfoglalkozást június 13-án Budapesten: a rákbetegség az egész család, a családtagok számára is kihívás úgy fizikai, mint lelki értelemben, a program célja, hogy a segítőknek segítsenek.

A találkozót a Tűzmadár Alapítvány hirdette meg a daganatos betegeket gondozóknak, hozzátartozóknak és mindazoknak, akik ebben a nehéz helyzetben segítőként működnek közre. A program feszültségoldó technikákat tanít, és segíti a támaszt nyújtó családtagra, partnerre nehezedő érzelmi problémák feldolgozását. A gondok megosztása, a saját problémák átgondolása, a feszültségeket előidéző helyzetek megbeszélése egy hasonló helyzetben lévőket összefogó, egymást támogató csoportban megóv a nehézségek okozta kifáradástól és kiégéstől. Saját problémáink rendezése energiát szabadít fel, és még több erőt ad a szeretett beteg személy támogatásához.

A találkozóra 2014. június 13-án 15:30-tól 17:00 óráig várnak minden érintettet a Szent László Kórház 1-es pavilonjában működő Tűzmadár Házban: Budapest, IX. kerület, Albert Flórián út 5-7., a Nagyvárad téri metróállomástól néhány perc séta.

Kapcsolódó cikkek:
Egyéni konzultáció és tréningek a Tűzmadár Házban
Családban is lehet magányos a beteg
Nem lemondani a mindennapi örömökről
Rákpszichológia: nemcsak a test, a lélek is sajog

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top