Szeptembertől aktív segítség a daganatos betegeknek

Egyéni és csoportos foglalkozásokra, tréningekre, társas összejövetelekre, tanfolyamokra egyaránt várják a daganatos betegeket szeptembertől a fővárosi Tűzmadár Házban. Valamennyi pszichológiai, dietetikai vagy gyógytornával összefüggő segítségnyújtás, tréning ingyenes és attól függetlenül elérhető a betegek számára, hogy hol laknak vagy hol folyik a gyógykezelésük.

A Tűzmadár Ház egy daganatos betegek számára létrehozott civil pszichoszociális támogató központ, ahol pszichológus, gyógytornász, dietetikus, segítő önkéntesek és számos program segíti a rákbetegek megküzdését az onkológia falain kívül is.

Szeptemberben és októberben számos program indul útjára. Ezek közül sokaknak segített már az úgynevezett tudatos jelenlétre épülő, rákbetegek számára összeállított komplex program, ami mellett elérhető lesz a tudatos étkezést tanító foglalkozás éppúgy, mint a stresszkezelésben segítő jóga és csikung tanfolyam. A programok sorában az olvasni szeretők számára irodalomterápiát szerveznek, lesznek nordic walking séták, be lehet kapcsolódni akvarell festésbe éppúgy, mint a Tűzmadár Ház bármely más közösségi programjába.

A Tűzmadár Ház Budapesten, a IX. kerület Albert Flórián úton lévő Szent László Kórház 1-es pavilonjában működik, a Nagyvárad téri metróállomástól néhány perc séta.

A részletekről bővebb információk a Rákgyógyítás.hu oldalon olvashatók.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top