Tüdőrák: novemberben is Harcosok Klubja

A Harcosok Klubja egy olyan közösség, ahol a tüdőrákos betegek és családtagjaik közvetlen kapcsolatot alakíthatnak ki a tüdőgyógyászatban és az onkológiában jártas szakemberekkel, feltehetik azokat a kérdéseket, amelyekre a kórház falain belül esetleg nem nyílt módjuk, konzultálhatnak, tanácsokat kaphatnak. Nem utolsó sorban pedig sorstársakkal találkozhatnak, hogy megoszthassák egymással tapasztalataikat, s erőt meríthessenek a betegséggel való küzdelemhez.

A Harcosok Klubja következő összejövetelére 2011. november 29-én, kedden 14 órakor kerül sor a Parlament Kávézóban, Budapesten az V. kerület Vértanuk tere 1. szám alatt.

Az összejövetelen ez alkalommal is lehet kérdezni, s kötetlen beszélgetést folytatni az orvosokkal és a Harcosok Klubjának alapító tagjaival, akiknek sikerült maguk mögött hagyniuk a rákot.

A szervezők a korlátozott számban rendelkezésre álló helyek miatt kérik a részvételi szándékot előre jelezni! További információ és előzetes jelentkezés: (06-1) 438-0814, 335-0338, info@rakliga.hu

Kapcsolódó cikkek:
Tüdőrák: októberben is Harcosok Klubja
Harcosok Klubja: közös küzdelem a tüdőrákkal szemben
Tüdőrák: ismét gyülekezik a Harcosok Klubja
Megalakult a tüdőrák elleni Harcosok Klubja
Egyre fiatalabbak a tüdőrákosok, több a nőbeteg

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top